Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Blog

O plimbare creativă plină de mişcare, curăţenie, apă, păpuşi şi flori #focustogreenecolife

“Focus to Green-Eco-life”, eveniment susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, a lansat pentru 22 noiembrie,  Ziua internationala funny „mergi la plimbare”, invitatia de a-ti alege propria plimbare. Vremea a fost chiar frumoasa astazi. Speram deci ca ti-ai facut timp pentru o plimbare. In parc, la padure sauContinuă lectura „O plimbare creativă plină de mişcare, curăţenie, apă, păpuşi şi flori #focustogreenecolife”

Publicitate

“Focus to Green-Eco-life”. Invitatie la o zi funny de „mers la plimbare”

“Focus to Green-Eco-life”, eveniment susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, te invita marti, 22 noiembrie, sa iti alegi propria plimbare. Este Ziua internationala funny „mergi la plimbare” … in parc, in padure sau pe un traseu de munte. Alege sa mergi pe jos sau cu  bicicleta –  unContinuă lectura „“Focus to Green-Eco-life”. Invitatie la o zi funny de „mers la plimbare””

Simple, dar foarte sănătoase: mersul pe jos şi spălatul pe mâini. Două obiceiuri #focustogreenecolife

Pe 15 octombrie, de Ziua Mondiala a Mersului pe Jos, am dat o pauză maşinii. Am continuat şi zilele următoare obiceiurile sănătoase, iar astăzi ne-am dat ȋntȃlnire cu copiii. “Focus to Green-Eco-life”, eveniment susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, i-a inspirat de această dată pe  elevii clasei a III-a B,Continuă lectura „Simple, dar foarte sănătoase: mersul pe jos şi spălatul pe mâini. Două obiceiuri #focustogreenecolife”

Mai multă mişcare, apă si săpun. Ziua mondială a mersului pe jos şi cea a spălatului pe mâini. #FocustoGreenEcoLife – 15 octombrie

“Focus to Green-Eco-life”, eveniment susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, te inspira sa dai o pauza maşinii tale pe 15 octombrie, de Ziua Mondiala a Mersului pe Jos. Cu aceatsa ocazie, nu folosi masina personala sau mijloacele de transport in comun pentru drumurile pe care le ai de facut peContinuă lectura „Mai multă mişcare, apă si săpun. Ziua mondială a mersului pe jos şi cea a spălatului pe mâini. #FocustoGreenEcoLife – 15 octombrie”

Mediul şi călătoriile ne „hidratează” sufletul. Regândeste turismul prin #focustogreenecolife

Evenimentul “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, ne-a adus in această săptămȃnă oportunitatea de a ne … regȃndi călătoriile! Regândirea turismului, tema Zilei Mondiale a Turismului 2022 ne-a oferit ocazia de a ne aduna ȋmpreună pentru a ȋmpărtăşi poze, amintiri, trăiri şi experienţe avute ca turişti prinContinuă lectura „Mediul şi călătoriile ne „hidratează” sufletul. Regândeste turismul prin #focustogreenecolife”

Focustogreenecolife -„Regândeste turismul”este tema anului 2022 pe 27 septembrie, Ziua Internatională a Turismului

Ziua mondială a turismului este marcată, în fiecare an, la 27 septembrie, de către 159 de ţări, şase membri asociaţi şi peste 500 de membri afiliaţi, componente ale Organizaţiei Mondiale a Turismului (UNWTO) – agenţie specializată a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU). Sărbătoarea oficială din acest an va fi găzduită de Indonezia, celebrând această oportunitate deContinuă lectura „Focustogreenecolife -„Regândeste turismul”este tema anului 2022 pe 27 septembrie, Ziua Internatională a Turismului”

Prin parcuri şi grădini. Apă şi animale colorate – accesorii #focustogreenecolife

Pe 9 august, în fiecare an, sărbătorim Ziua Internațională a Grădinilor Zoologice și a Parcurilor. Evenimentul lunar “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, ne aduce o incursiune ȋn lumea minunată a parcurilor şi a animalelor. Includerea acestei zile în calendarul ecologic la nivel internațional, reprezintăContinuă lectura „Prin parcuri şi grădini. Apă şi animale colorate – accesorii #focustogreenecolife”

“Focus to Green-Eco-life” de Ziua Internațională a Grădinilor Zoologice și a Parcurilor – 9 august

Evenimentul lunar “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, ne aduce o incursiune in lumea minunată a plantelor si a animalelor. Pe 9 august în fiecare an se sărbătorește Ziua Internațională a Grădinilor Zoologice și a Parcurilor. Includerea acestei zile în calendarul ecologic la nivelContinuă lectura „“Focus to Green-Eco-life” de Ziua Internațională a Grădinilor Zoologice și a Parcurilor – 9 august”

Sămȃnţa #focustogreenecolife are nevoie de apă pentru a prinde viaţă

Evenimentul lunar “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, ne-a acompaniat in lumea minunată a plantelor. Desi este vacanta, tineri si copii au fost dornici sa invete mai multe despre tainele naturii si despre felul in care apa si soarele dau viata tiparului adormit al florii,Continuă lectura „Sămȃnţa #focustogreenecolife are nevoie de apă pentru a prinde viaţă”

Aventura incredibilă a seminței #focustogreenecolife

Evenimentul lunar “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, ne aduce o incursiune in lumea minunată a plantelor. Pe 19 iulie, ne dăm intalnire cu copiii la Grădina Botanică „D. Brandza” a Universității din București. Ii invitam sa descopere povestea si viata semintei. La sfarsit deContinuă lectura „Aventura incredibilă a seminței #focustogreenecolife”

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d blogeri au apreciat: